Laman

Senin, 14 Januari 2013

Pameungpeuk Garut Selatan Jawa Barat Indonesia


Pameungpeuk Garut Selatan Jawa Barat Indonesia. Eta teh ngaran tempat kalahiran kuring, saha kuring ? tepangkeun nami abdi : Rian, umurna  23 tahun, ngadamel artikel iyeu tanggal 30, bulan agustus tahun 2012 tapi di terbitkeun na dei tanggal 24 Nopember 2012 kusabab blog iyeu pindahan ti blog pameungpeukselatan.blogspot.com sabab blog nu itu di sumputkeun ku google lantaran teu kahaja ngalanggar aturan google, lebar oge tos ngareangking tapi keun we inget pribahasa kegagalan mh di jadikeun guru nu mantap,Ok. Lanjut... Di tulis tanggal,bulan jeung tahun, sabab kange patokan dugi ka rengking hiji di google. Ceuk  SEO pami hoyong blog no hiji di google waktosna biasa nepikeun hitungan bulan, tahun, tapi tiasa oge hitungan minggu atau kirang ker nu tos ahli SEO.

Naon ari SEO teh?
Kango nu teu acan terang SEO, SEO teh nya eta Searech Engine Optimization tina bahsa inggris na, pami bahasa sunda Searech artina Neangan, Engine Artina artina mesin, Optimization artina Optimal tiana bahasa indonesia, optimal bahasa sudana naonnya? rada bingung, tapi bisa di artiken ngarah kahiji di google. Kusabab kuring mah masih “New bie” bahasa kerena, nu artina New= Baru, Bie = abdi jadi “Baru abdi” tapi kusabab bahasa ingrismh osok di bulak balik jadi weh artinya “Abdi anyar” atau  kakarek di ajar. Meni di terangkeun dugi ka detil? Jawabanna ngahaja artikel meh panjang :), punten oge bilih kapanjangan sareng rada kaditu kadieu :), ayena asli  ngabahas pameungpeuk :) :)

Dimana ari pameungpeuk teh?
Pami teu acan pisan terang pameungpeuk, hoyong pisan ka pemungpeuk babari. Ti kota garut teh taroskeun weh Pameungpeuk ka saha bae, asal tong naroskeun ka ka orok atawa nu ges pikun  insa allah bakal pada tarangen :), pami ti terminal garut mh ku kenek mobil elep alias mobil angkutan ka  pameungpeuk osok di gorowok2 Laut...laut...laut da sabab pameungpeuk deket ka laut .  Jarak perjalanan ti garut kota ka pemeungpeuk 83 kilo, perjalanan kana motor bisa nepikeun -+ 2 jam lamun kecepatan antara 60 - 50 paling kurang 40, tapi nyantai weh raoskeun perjalanan nu penting salamet dugi tujuan.

Peta + Vidio jalan Singajaya Kebon Teh Garut - Pameungpeuk, Pas mimiti na gunung gelap - kebon teh.
Kango nu teu acan terang gunung gelap, gunung gelap teh nya eta gunung anu kalintasan ku jalan bade ka pameungpeuk, karakter jalana bulak belok  - +1 menit sakali rata - rata aya belokan. Biasana nu mimitian ka pameungpeuk naek mobil osok lier + ongkek, tapi pami tos kabiasan mah insa allah moal. Pami naek motor lieurna insa allah teu aya sabab udarana sejuk katambihan kayaan gunung nu asri. langsung wae, mangga pami bade ningal vidio from youtube :) :

 
Rileks gan, pami tos dugi ka pameungpeuk. Tinggal oge kaendahan laut pameungpeuk.
Sekilas vidio kaendahan laut pameungpeuk from youtube
 
 

Peta Poto Jalan Garut Singajaya- Pamengpeuk,Jawa Barat, Indonesia


Peta Jalan Garut Singajaya- Pamengpeuk,Jawa Barat, Indonesia

Tekan tanda ( + ) untuk melihat detil peta dan ( - ) untuk melihat jauh, click dan tarik ke kanan, kiri, atas dan bawah untuk melihat area sekitar dan click tulisan Map, Sat , Ter , Earth, untuk melihat lebih detil peta. Clik x pojok kanan tulisan atas untuk menghilangkan keterangan peta                                                                                                                    

View Larger Map

Peta Pameungeuk, Garut, Jawa Barat, Indonesia jarak jauh
Tekan tanda ( + ) untuk melihat detil peta dan ( - ) untuk melihat jauh, click dan tarik ke kanan, kiri, atas dan bawah untuk melihat area sekitar dan click tulisan Map, Sat , Ter , Earth, untuk melihat lebih detil peta. Clik x pojok kanan tulisan atas untuk menghilangkan keterangan peta 


Jarak dekat
Tekan tanda ( + ) untuk melihat detil peta dan ( - ) untuk melihat jauh, click dan tarik ke kanan, kiri, atas dan bawah untuk melihat area sekitar dan click tulisan Map, Sat , Ter , Earth, untuk melihat lebih detil peta. Clik x pojok kanan tulisan atas untuk menghilangkan keterangan peta 
View Larger Map

View Larger Map
Peta Jalan ke Pantai Santolo, Sayang helang, Seputaran Pameungpeuk, Garut, Jawa Barat, Indonesia 
Tekan tanda ( + ) untuk melihat detil peta dan ( - ) untuk melihat jauh, click dan tarik ke kanan, kiri, atas dan bawah untuk melihat area sekitar dan click tulisan Map, Sat , Ter , Earth, untuk melihat lebih detil peta. Clik x pojok kanan tulisan atas untuk menghilangkan keterangan peta 


Gambar  Pemandangan- Poto - Poto di Pameungpeuk


View Larger Map
Sakieu hela artikel blog iyeu, insa allah bakal di tambihan sanes waktos. Hatur nuhun kasumpinganna,,

tag: Pameungpeuk